Premium Hi-fi Scandinavia

SIGAO Drive - Forudbestil nu!

Vi byder velkommen til  -  SIGAO Drive!


Kudos Audio er utrolig glade for at annoncere udviklingen af vores seneste produkt - SIGAO DRIVE ekstern crossover.


SIGAO DRIVE repræsenterer en banebrydende ny tilgang til crossover-design, aldrig før set i mainstream HiFi. Hverken traditionelt aktiv eller virkelig passiv – SIGAO DRIVE er en ekstern crossover uden strømforsyning, placeret foran effektforstærkeren i audiosignalkæden.

Sigao Drive er bl.a. udviklet af en af de største kapaciteter indenfor området med aktiv drift - Roy George (tidligere teknisk direktør hos Naim Audio).

Hvis du er interesseret i nogle af de tanker, der ligger bag opfindelsen af SIGAO DRIVE, kan du læse om dem her (interview med Roy George).

AKTIV LYTNING, FORENKLET


Som mangeårige forkæmpere for aktiv lytning har vi bestræbt os på at finde en bedre og mere effektiv vej til de mange fordele ved aktiv konfiguration ved at fjerne enhver ikke-essentiel komponent fra reproduktionsprocessen. Det hele starter med strømforsyningen.

Ved at bruge nye komponenter af høj værdi og et unikt printdesign med brugerdefineret mekanisk isolering har Kudos produceret en ny slags delefilter, der ikke har nogen strømforsyning, men som alligevel er teknologisk i stand til at sidde foran effektforstærkerne i positionen som et konventionelt aktivt delefilter. .

Det soniske resultat er blevet fejret i dets navn - oversat fra oldgræsk betyder SIGAO 'at tie'. Det er præcis, hvad SIGAO DRIVE er bygget til at opnå – renhed, nøjagtighed og forbløffende, blæksort stilhed. Kort sagt et helt nyt niveau af Kudos excellence.


VÆR BLANDT DE FØRSTE TIL AT EJE SIGAO DRIVE


Som mangeårige forkæmpere for aktiv lytning har vi bestræbt os på at finde en bedre og mere effektiv vej til de mange fordele ved aktiv konfiguration ved at fjerne enhver ikke-essentiel komponent fra reproduktionsprocessen. Det hele starter med strømforsyningen.

Ved at bruge nye komponenter af høj værdi og et unikt printdesign med brugerdefineret mekanisk isolering har Kudos produceret en ny slags delefilter, der ikke har nogen strømforsyning, men som alligevel er teknologisk i stand til at sidde foran effektforstærkerne i positionen som et konventionelt aktivt delefilter. 

UNIVERSEL KOMPATIBILITET


Indtil nu har Kudos-højttalere i aktiv konfiguration kun været kompatible med en udvalgt håndfuld lydmærker. Med SIGAO DRIVE er Kudos-højttalere nu kompatible med næsten alle lydmærker på markedet. Forstærkerens udgangsbelastning af delefilteret kan justeres til at matche de tekniske krav til praktisk talt enhver forstærkerkombination, hvilket betyder næsten uendelig kompatibilitet med Kudos-højttalere for allerførste gang.

Derek Gilligan, administrerende direktør for Kudos Audio, sagde:

"I sidste ende er vores mål med at skabe dette spændende nye produkt at give den bedst mulige oplevelse for at lytte med Kudos-højttalere. Vi tror på, at SIGAO DRIVE opnår præcis det – dens mesterligt enkle konstruktion og udførelse afspejler den samme, krævende designfilosofi, som findes i Kudos Audio-højttalerserien. Sammen løfter de hinanden til nye højder af lydkvalitet."