Premium Hi-fi Scandinavia

AKTIVE HØJTTALERE (Ekstraudstyr)

Søger du aktive højttalere?

Gør dine Kudos Audio til aktive højttalere

Kudos Titan-serien og 'Super' Cardea-modeller er konfigureret til at muliggøre enkel omgåelse af den interne ”crossover til aktiv drift sammen med førende audioproducenter bl.a. med udstyr fra  Linn Exakt, Devialet Expert, Naim SNAXO og Exposure VXN. Aktiv drift åbner en bredere opgraderingssti og muliggør en række funktioner til forbedring af ydeevne og personalisering.

LINN

Exakt er en banebrydende ny teknologi, der har revolutioneret hi-fi-verdenen. Den leverer den mest direkte forbindelse, der nogensinde er oprettet mellem lytteren og kunstneren, og gør en Kudos-højttaler til et intelligent, tilsluttet, software opgraderbart produkt.

Exakt giver mulighed for en stor udstrækning af personlige indstillinger der bl.a. reducerer de kilder til støj og forvrængning, der findes i den traditionelle analoge hi-fi-kæde, så det der høres, er en mere ægte og naturtro  gengivelse af musikken – præcis som da den blev indspillet.

Linn Exaktbox kan software-konfigureres til at optimere ydelsen til udvalgte Kudos-højttalermodeller,således at man oplever alle fordelene ved Exakt-teknologien.


EXPOSURE

Den nye Exposure VXN ”crossover” er oprindeligt udviklet til aktiv betjening med Kudos Audio's højttalere.

 Kudos Audio's flagskib - Titan-serien - såvel som 'Super' modellerne i Cardea-serien, er alle konfigureret til at muliggøre enkel omgåelse af den interne ”crossover” til aktiv drift, hvilket giver flere opgraderingsmuligheder og sikrer en bedre lydgengivelse.

DEVIALET

Devialets Expert audiophile-system kombinerer alle nøglekomponenterne i high-end afspilning (forforstærker, forstærker, DAC, streamer, phono-scene) i en enkelt, ekstremt tynd boks: tilføj bare lydkilde og højttalere.

Systemet indeholder en række af Devialets patenterede teknologier, herunder SAM® (Speaker Active Matching), Dette indebærer af den kraftige digitale signalbehandling (DSP) i hjertet af hvert Devialet-system sikrer, at du får det bedste ud af dine Kudos-højttalere.

NAIM AUDIO

Naim Audio's SNAXO-”crossovers” muliggør aktiv analog forstærk-ning med udvalgte Kudos-højttalermodeller.

SNAXO 362 passer til trevejshøjttalere og kan bruges i tri-amped-konfigurationer med tre stereoforstærkere eller seks monoforstærkere og kan samarbejdes med Kudos Titan 707- eller 808-højttalermodeller.

SNAXO 242 passer til tovejs højttalere og kan bruges i bi-forstær-

kede konfigurationer med to stereoforstærkere eller fire monofor- stærkere, og kan samarbejde med Titan 505, 606 eller Cardea

Super 10A eller 20A modeller.

Udgangsniveauet til hver højttalerdrev kan også justeres ved hjælp af cermet-potentiometre monteret inde i enheden.