Premium Hi-fi Scandinavia

Kudos Audio

Højttaler-serier af sublim klasse

Kudos Audio fremstiller i øjeblikket de 2 succesfulde serier Cardea & Titan.

Begge serier består af smukt design og specialfremstillede høj- kvalitets komponenter til henholdsvis mindre standerhøjttalere og større gulvmodeller.

Den mest kendte højttaler er Super 20A, der prismæssigt er et meget attraktivt Hi-Fi-køb p.g.a. sin store alsidighed og musikalitet.


Toppen af Kudos sortiment udgøres af Titan 808 - eller som den er kendt i England "The mighty Titan" En fantastisk højttaler på hele 70 kg., som med sin finesse og smukke musikalske udtryk, er klar til at konkurrere med de bedste højttalere indenfor HI-FI verdenen.

Cardea serien

 

Cardea-serien er en ægte Kudos-original. Kudos-mærket blev lanceret med en Cardea, og Kudos Audio oplever stadig en meget stor efterspørgsel efter produkter i denne serie.  Naturligvis har højttalerne i Cardea-serien udviklet sig betydeligt siden de tidligere modeller, men princippet bag dem forbliver meget det samme: At skabe en højtydende højttaler til musikelskere. En Cardea højttalerer designet til at bringe følelsen af en live musikalsk forestilling ind i dit hjem  - uden at dominere dit hjem. Dens slanke design og beskedne fodaftryk vil passe godt ind i dit hjems indretning.

Musikken vil dog skille sig ud. De to 'Super A' modeller i Cardea-serien er konfigureret til at muliggøre enkel omgåelse af den interne crossover således at de er forberedt til aktiv drift med elektronik fra de førende leverandører f.eks. Linn, Devialet og Naim. Mens et typisk lydsystem har en effektforstærkerkanal pr. højttaler, er der i et aktivt system en effektforstærker pr. højttalerenhed.

Aktiv drift åbner giver mulighed for forbedret lydkvalitet og øger anlæggets opgraderingsmuligheder.


Specialudviklede højttalerenheder.

Alle højttalere i Cardea-serien har højttalerenheder specialdesignet til Kudos af verdens førende specialister SEAS. Alle fire Cardea-serie modeller deler den samme fantastiske Crescendo K2 stof dome-tweeter, en videreudvikling af SEAS 'fremragende (og med rette dyre) Crescendo-enhed, der er genudviklet eksklusivt til Kudos. Mellemtone / basenheder er unikke for hver model.

Højttalerenhederne er nøjagtigt matchet og problemfrit justeret for at arbejde sammen som en, og levere et lydbillede i topkvalitet. Du ved det, når du hører det.

Optimeret design af delefilter giver bedre lyd.

Jo renere signal, jo bedre er lydgengivelsen. En Kudos-højttaler bevarer et rent og klart lydsignal ved at favorisere et optimeret minimalt design med deres specialitet -  enkelt delefilter.

Cardea C10 & C20 anvender komponenter er af overlegen kvalitet og skræddersyet specielt til Kudos med strenge tolerancer. De inkluderer Mundorf-induktorer og modstande og ClarityCap-kondensatorer, som er skræddersyet specielt til Kudos strenge tolerancer.

Cardea Super 10A & Super 20A anvender Mundorfs MResist Supreme-modstande og luftkerneinduktorer samt ClarityCaps unikke CopperConnect-teknologi kondensatorer.


Design & Konstruktion

Cardea-seriens modernistiske æstetik ser elegant ud på ydersiden, men indersiden er betryggende hårdtarbejdende. I et ægte ægteskab mellem form og funktion kombineres design og materialer til effektivt at håndtere uønskede vibrationer, mens de naturlige dynamikker i din musik lyder uforstyrret.


Prisniveau på Cardea-serien: 35.000 - 51.000 kr. inkl. moms 

Titan serien


Titan-serien tilbyder højttalere af meget høj ensartet kvalitet,

men modellerne er tilpasset til specifikke behov der dækker forskelligheden i lytterum, systemtyper og budgetter.


Serien blev oprindeligt lanceret med Titan 808 og er siden vokset til at omfatte fire modeller i et udvalg af størrelser og formater stander – og gulvhøjttalere. Hver model har et imponerende supplement til teknologier, der er unikke for Titan-serien.


 

AKTIV KONFIGURATION (ikke inkl. som standard).

Alle fire modeller i serien er konfigureret til at muliggøre enkel omgåelse af den interne crossover således at de er forberedt til aktiv drift med elektronik fra de førende leverandører f.eks. Linn, Devialet og Naim.

Mens et typisk lydsystem har en effektforstærkerkanal pr. højttaler, er der i et aktivt system en effektforstærker pr. højttalerenhed.

Aktiv drift åbner giver mulighed for forbedret lydkvalitet og øger anlæggets opgraderingsmuligheder.


 

 


Specialudviklede højttalerkomponenter

Titan-serien har højttalerheder specialdesignet til Kudos Audio af SEAS - verdens førende specialister indenfor højttalerkompo-nenter.  Alle fire modeller i Titan-serien deler den samme fantastiske K3-tweeter, en version af en legendarisk SEAS-enhed, der er specielt genudviklet for at skræddersy dens evner til Titans.  Alle højttalerkomponenter er nøjagtigt matchet til hinanden, og justeret for at fungere problemfrit – som en helhed. Resultatet? Når du hører det, ved du det – en helt fantastisk lydgengivelse i verdensklasse..

 
Optimeret design af delefilter giver bedre lyd.

Jo renere signal, jo bedr er lydgengivelsen. En Kudos-højttaler bevarer et rent og klart lydsignal ved at favorisere et optimeret minimalt design med deres specialitet -  enkelt delefilter. Komponenterne til Titan-serien er af overlegen kvalitet, og skræddersyet specielt til Kudos med strenge tolerancer. De inkluderer Mundorfs MResist Supreme-modstande og luftkernefolieinduktorer og ClarityCaps unikke CopperConnect-teknologi kondensatorer.Indvendigt Design og konstruktion

Titans moderne design smelter ubesværet ind i den klassiske skandinaviske designstil. Bag det smukke ydre, gemmer sig et komplekst system med differentiel kabinetresonanskontrol, der samtidig med, at det holder et stramt greb om alle uønskede vibrationer, giver dette smarte system frie muligheder for at den naturlige dynamik kan udfolde sig i din musik.

 

 ISOBARIC-system MED FAST GRÆNSEBELASTNING

Bas er nøglen til hvordan vi hører musik, derfor går vores Titan-serie til det yderste for at sikre overlegen lyd i den vigtige nedre ende. Titan-seriens isobariske og faste grænsebasrefleksbelastning er intelligent konstrueret således at den ikke bare leverer meget dyb bas, men sikrer en mere smidig, nuanceret, struktureret og detaljeret basgengivelse.

Prisniveau på Titan-serien:  86.000 - 268.000 kr. inkl. moms