Premium Hi-fi Scandinavia

HVORFOR VIL KUDOS HØJTTALERE GØRE EN FORSKEL FOR DIG?

En Kudos-højttaler fremstilles ikke kun for musik, men af ​​musik.

Hvert trin af designprocessen involverer hundredvis af timers forskning, udvikling og test ved hjælp af en særligt fint teknisk instrument: Den menneskelige hørelse!

Kudos tør bevidst bevæge sig ud over den traditionelle regelbog og tager en usædvanlig tilgang til højttalerdesign. Kudos-teamet kombinerer sin egen store know-how inden for lyddesign og live-lydteknik med færdighederne fra flere førende europæiske leverandører til at skabe unikke, skræddersyede komponenter og løsninger. Hver eneste Kudos-højttaler er derefter håndbygget i England. En Kudos-højttaler er derfor en ægte original. Fremstillet for at give dig en følelsesmæssig lydoplevelse.

ENKELT DELEFILTER OG ET OPTIMERET DESIGN GIVER EN RENERE LYD

Jo renere signal, jo mere ægte er lyden. En Kudos-højttaler bevarer et rent og klart lydsignal frembragt ved at favorisere et optimeret design. Komponenter i fremragende kvalitet er skræddersyet specielt til Kudos´s strenge tolerancer.

OG SIDST - MEN IKKE MINDST: HØJTTALER-KABLER BETYDER OGSÅ MEGET FOR KVALITETS-OPLEVELSEN!

Også på denne front kan Kudos hjælpe med at højne lydoplevelsen - nemlig med kvalitetskablet KS-1. Dette fleksible højttalerkabel er pecielt udviklet af Kudos til at give den bedste performance - uden at koste den sædvanlige herregård. Vi sælger kablerne utermineret, således at man selv kan afgøre hvilken terminering man ønsker på sine nye Kudos højttalere - eller sine allerede eksisterende højttalere. Den høje kvalitet og

vil også her kunne mærkes. Se hvad glade brugere skriver om KS-1.INDRETNINGEN AF DIT LYTTERUM MED KUDOS HØJTTALERE

Kudos er en fantastisk enkel højttaler at placere i dit hjem.

De fleste højttalere kræver stor afstand til side-og bagvægge, og ender derfor med at stå midt ude på gulvet og dominere rummet.

Bl.a. fordi Kudos højttalere er baseret på Isobarisk opbygning, kan højttalerne ofte stå meget tæt på både side-og bagvægge.

Hvis du vil vide mere om højttaleres placering i lytterum, så er her et link.

- Eller hvis du vil vide mere om, hvordan Kudos anbefaler man opstiller deres højttalere, så se her.


Dit lytterums udformning  vil naturligvis altid have betydning for den lyd der kan skabes i rummet - ligeså vel som at placering af møbler, tæpper etc. er medbestemmende for dit lydbillede, men opgaven med at skabe fremragende lyd i rummet, bliver nu engang så uendelig meget nemmere, når højttalernes placering giver et spillerum.

Hvis du vil vide mere om hvordan man optimerer sit lytterum kan du trykke  her  eller  her.

SPECIALUDVIKLEDE KOMPONENTER.

Kudos Audio´s unikke højttalerenheder er specialdesignet i samarbejde med den førende europæiske ekspert, SEAS.

Inden i hver enkelt Kudos-højttaler er enhederne nøjagtigt tilpasset og justeret for at fungere problemfrit som en enhed. Sammen formidler de en ubesværet bevægende lyd.

Når du hører den, ved du at det betyder noget.

ISOBARISK OG FAST BUNDET BASS-REFLEX-BELASTNING

Bas spiller en stor rolle for, hvordan vi hører og opfatter musik, og derfor er Kudos højttalere går optimeret til at levere overlegen lyd

i det vigtige dybe interval. Deres isobariske og faste grænsebas-refleksbelastning er nøglen til en mere smidig, nuanceret, struktu-reret og detaljeret basgengivelse.


Men hvad er en højttaler bygget på Isobariske principper - og

hvorfor giver den så god lyd?  Se her