Premium Hi-fi Scandinavia

Kudos KS-1 Højttalerledning-  Fantastisk detaljeret lyd til en god pris!

KS-1 højttalerledning blev oprindeligt udviklet af Kudos til intern ledningsføring af deres højkvalitets high-end højttalere.

KS-1 kablet var et vigtigt element i at sikre absolut konsistens af produktkvaliteten over tid.

Kudos KS-1 er resultatet af KISS-princippet om design, som basalt set indebærer af de rigtige materialer anvendt med omhu altid vinder over fancy marketingrelateret teknik - hver gang!

 KS-1's ledere er 19 tråde af sølvbelagt iltfrit kobber (OFC) isoleret med fluoreret ethylenpropylen (FEP) der langsomt twistes og derefter omgives af en hård PVC-belægning for maksimal beskyttelse, fysisk dæmpning og enkel brug (kablet er fleksibelt og placeringsvenligt).

FEP-materialet deler PTFEs ideelle lave dielektriske konstant, men er lidt blødere for forbedret mekanisk dæmpning. Valget af 19 strenge er ikke tilfældigt: Der blev udført flere lyttetests for at identificere soniske forskelle fra antallet af strenge, der ændrede sig, mens den samlede lederdiameter blev den samme. Nitten viste sig at være idealet.


KS-1 er perfekt til dem, der leder efter et avanceret højttalerkabel der giver højopløst lyd og er fleksibelt at fremføre i stuen..